To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Ogłoszenia drobne - Spotkania z autorami

Agn - Śro 18 Sty, 2012 21:16
Temat postu: Spotkania z autorami
Nie widzę takiego tematu, a myślę, że dobrze by było mieć tablicę ogłoszeń z informacjami o spotkaniach autorskich.

No to zaczynam.

Ekhem!

28 stycznia o godz. 14.00 (sobota) w Księgarni Matras przy ul. Świdnickiej 28 (Wrocław) odbędzie się spotkanie z Pawłem Pollakiem, autorem kryminałów i tłumaczem literatury skandynawskiej. Spotkanie zbiega się z premierą jego najnowszej książki - Gdzie mól i rdza (27 stycznia), która rozpocznie cykl książek z komisarzem Markiem Przygodnym.
Spotkanie poprowadzi Agnieszka Lingas-Łoniewska.

Zapraszam!

Agn - Pon 06 Lut, 2012 14:45

No dobrze, spróbujemy jeszcze raz. :)

9 lutego 2012, godz. 17:00
Spotkanie z Krzysztofem Petkiem, autorem książek dla młodzieży. Na spotkaniu autor opowie o swoich podróżach, będzie pokaz multimedialny.
Ponieważ jest zimno, wszystkich ugościmy kawą, herbatą i ciastkiem. :mrgreen:
Zapraszam!

Aragonte - Pon 06 Lut, 2012 14:56

Za daleko na mnie, niestety :-|
A zjadłoby się ciasteczko i popiło herbatką :wink:

Agn - Pon 06 Lut, 2012 14:57

Ale jakbyś wsiadła w pociąg, to byś jakoś dojechała... ;)
Anaru - Pon 06 Lut, 2012 18:48

Szkoda, że to w czwartek... :(
Aragonte - Nie 07 Mar, 2021 14:48

Chyba ten wątek podniosę, bo w sumie chodzi o spotkanie z autorką, chociaż wirtualne, w formie wywiadu w radiu :wink:

Jutro, 8 marca (nieprzypadkowa data :mrgreen: ) o godzinie 21.00 Olga Tokarczuk pojawi się w Radiu Nowy Świat :-D
https://nowyswiat.online/o-zyciu-kobiety-we-wspolczesnym-swiecie-olga-tokarczuk-w-nowym-swiecie/

Może kogoś zainteresuje :kwiatek:

Admete - Nie 07 Mar, 2021 15:16

Może się uda posłuchać.