To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Serialowe meme

Agn - Pon 23 Lut, 2009 11:41
Temat postu: Serialowe meme
Kot mi na eldżeju napisała, że powinnam to wrzucić na forum. Nie wiedziałam gdzie, w końcu wpadłam na pomysł, że można z tego zrobić osobny temat z zabawą.

Okee... Przeklejam z LJ-a z moimi odpowiedziami. Ciekawam waszych. :mrgreen:

Wszystkie seriale, które teraz oglądasz: True Blood, Being Human, Supernatural, Prison Break (poniekąd, muszę zdobyć IV sezon), Co ludzie powiedzą?, Moonlight

Seriale, które oglądasz na bieżąco: Spn, True Blood, Being Human

Serial, który zmienił twoje życie: Seaquest, Twin Peaks, Robin of Sherwood

Serial, który zabrałbyś na bezludną wyspę: Spn

Seriale, które (w całości) obejrzałeś więcej, niż raz: Spn (a to ci zdziwienie, co?), Co ludzie powiedzą?

Seriale, których nie byłeś w stanie skończyć: Battlestar Gallactica, Lost

Seriale, które znasz tylko po jednym odcinku: Moda na sukces, Mała Brytania (no, powiedzmy, że po kilku odcinkach pierwszego sezonu)

Serial, który najbardziej cię śmieszy: Pan wzywał, milordzie?, Co ludzie powiedzą?

Serial, na którym płaczesz: Spn (na niektórych odcinkach)

Serial, na którym się boisz: Twin Peaks

Serial, na którego nowe odcinki najbardziej niecierpliwie czekasz: Spn

Serial, który ciągle oglądasz (niekoniecznie w całości): Spn, Blood Ties, Co ludzie powiedzą?

Twoja pierwsza i największa miłość serialowa: Seaquest (z pewnością pierwsza, ale raczej nie największa), Robin of Sherwood

Seriale, które masz zamiar zacząć oglądać: Life, Life on Mars

Serial, który masz, ale od dawna nie możesz się za niego zabrać: Life, Life on Mars

Serial, który każdy powinien obejrzeć: Spn

Serial, który oglądasz tylko ty (a przynajmniej nie znasz nikogo, kto by go oglądał): Being Human (na razie, zamierzam rozprzestrzenić wieści o tym serialu)

Serial, który ma najfajniejszych bohaterów: Spn

Serial, który ma najfajniejsze dialogi: Blood Ties (te utarczki z Henrym!)

Serial, który uważasz na najlepszy (niekoniecznie "twój ulubiony"): w mordę jeża, nie wiem! Niech będzie Twin Peaks (nic mnie tak nie wystraszyło jak schizy Lyncha)

Serial, który uważasz za najgorszy: Moda na sukces

Serial, który najbardziej cię męczył, a mimo to obejrzałeś w całości: brak (jak mnie coś męczy, to przestaję)

Serial, który był świetny, ale się popsuł: Prison Break (lekka tendencja spadkowa w III sezonie, aczkolwiek jeszcze nie widziałam IV sezonu, może się poprawił)

Serial, który poprawia się w miarę trwania: brak pomysłów

Serial, który wycofano z produkcji, i uważasz, że to był błąd: Moonlight, cholera!

Seriale, które lubiłeś w dzieciństwie: Bill Cosby Show, Pokolenia (no co? oglądałam!), Seaquest, Wow, Johnny Quest (nazwijmy to serialem), Domek na prerii, Autostrada do nieba, Niebezpieczna zatoka, Robin of Sherwood

Caitriona - Pon 23 Lut, 2009 13:15

Spowiedź serialoholiczki:

Wszystkie seriale, które teraz oglądasz: SPN, Bones, Fringe, The Mentalist, CSI LV, Legend of The Seeker, Ugly Betty, Life

Seriale, które oglądasz na bieżąco: SPN, Bones, Fringe

Serial, który zmienił twoje życie: The X-Files

Serial, który zabrałbyś na bezludną wyspę: Spn, Bones, The X-Files, Friends

Seriale, które (w całości) obejrzałeś więcej, niż raz: Friends, Spn, Bones,

Seriale, których nie byłeś w stanie skończyć: Heroes, Sanctuary

Seriale, które znasz tylko po jednym odcinku:

Serial, który najbardziej cię śmieszy: Friends, My Family

Serial, na którym płaczesz:

Serial, na którym się boisz: The X-Files (niektóre odcinki naprawdę oglądałam z zamkniętymi oczami)

Serial, na którego nowe odcinki najbardziej niecierpliwie czekasz: Spn, Bones, Fringe, Life

Serial, który ciągle oglądasz (niekoniecznie w całości): Spn, Bones

Twoja pierwsza i największa miłość serialowa: The X-Files

Seriale, które masz zamiar zacząć oglądać: Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Being Human

Serial, który masz, ale od dawna nie możesz się za niego zabrać: Pushing Daisies

Serial, który każdy powinien obejrzeć: Bones, Spn, Friends, Life

Serial, który oglądasz tylko ty (a przynajmniej nie znasz nikogo, kto by go oglądał):

Serial, który ma najfajniejszych bohaterów: Bones, Spn, Life, Life on Mars

Serial, który ma najfajniejsze dialogi: Spn, Friends, The X-Files, Ashes to Ashes, Life, House M.D.

Serial, który uważasz na najlepszy (niekoniecznie "twój ulubiony"): The X-Files

Serial, który uważasz za najgorszy: Robin Hood 2008

Serial, który najbardziej cię męczył, a mimo to obejrzałeś w całości: nie ma takiego, przestaję oglądać jak mi się nie podoba

Serial, który był świetny, ale się popsuł: Lost, Prison Break

Serial, który poprawia się w miarę trwania: The Mentalist

Serial, który wycofano z produkcji, i uważasz, że to był błąd: Moonlight (nie to że cierpię jakoś niesamowicie z tego powodu, ale jednak trochę szkoda), Firefly (po tym serialu miałam ogromny żal do realizatorów że zakończyli produkcję)

Seriale, które lubiłeś w dzieciństwie: Due South, Robin of Sherwood

Agn - Pon 23 Lut, 2009 13:20

AAAAA!!! ZAPOMNIAŁAM O ROBIN OF SHERWOOD!!! *wstydzi się i leci dokonać dzieła edycji*

PS Widzę, że do seriali, które nam się nie podobają, mamy podobny stosunek. :)

Copycat - Pon 23 Lut, 2009 13:33
Temat postu: Re: Serialowe meme
A też zrobię, bo nudzi mi się.

Wszystkie seriale, które teraz oglądasz: House, Lost, How I met your mother

Seriale, które oglądasz na bieżąco: House, Lost

Serial, który zmienił twoje życie: trochę duże słowo...

Serial, który zabrałbyś na bezludną wyspę: Różowe lata 70te, House, Little Britain

Seriale, które (w całości) obejrzałeś więcej, niż raz: Little Britain, Różowe lata 70te, Anioły w Ameryce, Duma i Uprzedzenie:],

Seriale, których nie byłeś w stanie skończyć: Heroes, Prison Break

Seriale, które znasz tylko po jednym odcinku: Chirurdzy

Serial, który najbardziej cię śmieszy: House, Różowe lata 70te, Yes Minister, Little Britain, Czarna Żmija i kilka innych brytyjskich.

Serial, na którym płaczesz: Żaden. Raz mi się żołądek ścisnął na 6 stóp pod ziemią i raz na ostatnim odcinku 4 sezonu House'a.

Serial, na którym się boisz: brak

Serial, na którego nowe odcinki najbardziej niecierpliwie czekasz: po spadku formy House'a właściwie na nic nie czekam.

Serial, który ciągle oglądasz (niekoniecznie w całości): Zależy od nastroju. (to nie jest tytuł serialu :])

Twoja pierwsza i największa miłość serialowa: Seaquest, Sliders, Z archiwum X (pierwsze, ale nie największe)

Seriale, które masz zamiar zacząć oglądać: Californication, Trawka, Rzym

Serial, który masz, ale od dawna nie możesz się za niego zabrać: Californication, Trawka

Serial, który każdy powinien obejrzeć: Różowe lata 70te, Yes Minister, 6 stóp pod ziemią, M.A.S.H, Rodzina Soprano, Anioły w Ameryce.

Serial, który oglądasz tylko ty (a przynajmniej nie znasz nikogo, kto by go oglądał):
Mentalist

Serial, który ma najfajniejszych bohaterów: Różowe lata 70te, Little Britain, Czarna Żmija

Serial, który ma najfajniejsze dialogi: House, Różowe lata 70te

Serial, który uważasz na najlepszy (niekoniecznie "twój ulubiony"): Rodzina Soprano, 6 stóp pod Ziemią, Anioły w Ameryce, Różowe lata 70te, M.A.S.H, Yes Minister. (dla mnie to mega produkcje)

Serial, który uważasz za najgorszy: ciężko powiedzieć.

Serial, który najbardziej cię męczył, a mimo to obejrzałeś w całości: Nie w całości, ale przemęczyłam 3 sezony Herosów, sama nie wiem jakim cudem.

Serial, który był świetny, ale się popsuł: prawie każdy z czasem się psuje.

Serial, który poprawia się w miarę trwania: jest taki?

Serial, który wycofano z produkcji, i uważasz, że to był błąd: Profit, Family Law (Sprawy rodzinne)

Seriale, które lubiłeś w dzieciństwie: Seaquest, Sliders, 3cia planeta od Słońca, M.A.S.H, Z archiwum X.

Jest jeszcze kilka imo wartych wymienienia, ale za dużo by się tego zrobiło..

praedzio - Pon 23 Lut, 2009 14:17

Wszystkie seriale, które teraz oglądasz: SPN, Legend of The Seeker, Life, Lost, True Blood, Hex, Prey, Demons, The Last Enemy

Seriale, które oglądasz na bieżąco: SPN, Legend of The Seeker, Life

Serial, który zmienił twoje życie: Robin of Sherwood

Serial, który zabrałbyś na bezludną wyspę: Spn, RoS, Prey, Hex, The Stand

Seriale, które (w całości) obejrzałeś więcej, niż raz: RoS, SPN, The Stand

Seriale, których nie byłeś w stanie skończyć: Heroes, PB i jeszcze kilka, których w tej chwili nie pamiętam. BSG wciąż sobie odkładam na później. ;)

Seriale, które znasz tylko po jednym odcinku: The Painkiller Jane, Pushing Daises, Jericho, Threshold, Mistrz i Małgorzata i kilka innych

Serial, który najbardziej cię śmieszy: House

Serial, na którym płaczesz: SPN, RoS, BSG

Serial, na którym się boisz: The X-Files, SPN, Poltergeist: The Legacy

Serial, na którego nowe odcinki najbardziej niecierpliwie czekasz: Spn, Life, Survivors

Serial, który ciągle oglądasz (niekoniecznie w całości): Spn, RoS, Hex

Twoja pierwsza i największa miłość serialowa: RoS

Seriale, które masz zamiar zacząć oglądać: Babylon 5

Serial, który masz, ale od dawna nie możesz się za niego zabrać: Babylon 5

Serial, który każdy powinien obejrzeć: RoS, Spn, Life, BSG

Serial, który oglądasz tylko ty (a przynajmniej nie znasz nikogo, kto by go oglądał): Prey, The Last Enemy, Demons

Serial, który ma najfajniejszych bohaterów: Spn, Life, House

Serial, który ma najfajniejsze dialogi: Spn, The X-Files, Life, House (niekoniecznie w tej kolejności ;) )

Serial, który uważasz na najlepszy (niekoniecznie "twój ulubiony"): :mysle:

Serial, który uważasz za najgorszy: wszelkie polskie typu MjM, BSz itd... :obrzydzenie:

Serial, który najbardziej cię męczył, a mimo to obejrzałeś w całości: chyba nie ma takiego, kiedyś męczył mnie nieco taki brytyjski Kosmiczna wyspa czy jakoś tak, za bardzo obyczajowy jak na mój gust

Serial, który był świetny, ale się popsuł: Hex (nie mogę do tej pory odżałować, że pozbyli się Cassie i Azazeala!), PB

Serial, który poprawia się w miarę trwania: Bones?

Serial, który wycofano z produkcji, i uważasz, że to był błąd: Prey!!! :cry2:

Seriale, które lubiłeś w dzieciństwie: Robin of Sherwood, Catherine, Kroniki Narnii - może nie w dzieciństwie, ale bardzo lubiłam Largo i The Pretender, aaa i jeszcze Nikita! :D

Admete - Pon 23 Lut, 2009 18:25

Obiecuję, że się dopiszę, ale prawdy nie przeczytacie. Wyznam tylko, że jestem chorobliwą serialomaniaczka ;-)
BeeMeR - Pon 23 Lut, 2009 20:40

Będzie jakaś ankieta na koniec? :mrgreen:
W sumie to nie byłam pewna, czy idzie tylko o tasiemce, czy o kostiumowe też, ale założyłam, że tak, żeby nie było nudno i wszędzie SPN :P

Wszystkie seriale, które teraz oglądasz: Supernatural :serduszkate: s1-4, Gilmore Girls s1 :roll: , Grey's Anatomy s1, House s4, Heroes s1, Bones s1 poniekąd, bo na razie czeka - wsiąknęłam w seriale jak nic.... :mysle:

Seriale, które oglądasz na bieżąco: Spn :excited: , House (m/w)

Serial, który zmienił twoje życie: eee...? bez przesady

Serial, który zabrałbyś na bezludną wyspę: Spn, Friends, House :mrgreen:

Seriale, które (w całości) obejrzałeś więcej, niż raz: Spn (póki co sezon pierwszy, ale na tym się nie skończy ;) ), Friends, Pride Prejudice 1995, North & South, Jane Eyre (z Tobikiem :serce: ), Sense And Sensibility 2008, Wifes and Daughters - i pewnie jeszcze kilka kostiumowych by się znalazło... :mrgreen:

Seriale, których nie byłeś w stanie skończyć: Charmed

Seriale, które znasz tylko po jednym odcinku: Charmed

Serial, który najbardziej cię śmieszy: Friends

Serial, na którym płaczesz: czy ja wiem? :mysle: Cranford

Serial, na którym się boisz: być może chwilkami Spn

Serial, na którego nowe odcinki najbardziej niecierpliwie czekasz: Spn :mrgreen:

Serial, który ciągle oglądasz (niekoniecznie w całości): Spn, niektóre kostiumowe (jak wyżej :love_shower: )

Twoja pierwsza i największa miłość serialowa: hm... ja się chyba w nikim tak nie kochałam za młodu jak teraz mi się bohaterowie podobają :mrgreen:

Seriale, które masz zamiar zacząć oglądać: Bones - tak na porządnie, bo na razie obejrzałam ze dwa odcinki, Prison Break - późniejsze sezony (widziałam pierwszy), - całkiem na świeżo: Dexter, Our Mutual Friend, IT Crowd

Serial, który masz, ale od dawna nie możesz się za niego zabrać: Dexter, Our Mutual Friend

Serial, który każdy powinien obejrzeć: House :mrgreen: (Spn nie każdy :P )

Serial, który oglądasz tylko ty (a przynajmniej nie znasz nikogo, kto by go oglądał): hm...? :mysle:

Serial, który ma najfajniejszych bohaterów: Spn, House, Friends :oklaski:

Serial, który ma najfajniejsze dialogi: Spn, House, Friends :oklaski:

Serial, który uważasz na najlepszy (niekoniecznie "twój ulubiony"): na pewno nikt nie zgadnie :P

Serial, który uważasz za najgorszy: Nie oglądam takich :P a może na przykład Kiepscy :paddotylu:

Serial, który najbardziej cię męczył, a mimo to obejrzałeś w całości: brak (jak mnie coś męczy, to też przestaję)

Serial, który był świetny, ale się popsuł: Prison Break (lekka tendencja spadkowa w III sezonie, aczkolwiek jeszcze nie widziałam IV sezonu, może się poprawił)

Serial, który poprawia się w miarę trwania:
Grey's Anatomy bo po pierwszym odcinku nie byłam pewna, czy będę dalej oglądała a potem już mnie wciągnęło :)

Serial, który wycofano z produkcji, i uważasz, że to był błąd: hm...

Seriale, które lubiłeś w dzieciństwie: Pełna chata, Domek na prerii, Autostrada do nieba, Niebezpieczna zatoka, Robin of Sherwood

Cytat:
Being Human (na razie, zamierzam rozprzestrzenić wieści o tym serialu)
o czym to? :kwiatek:
spin_girl - Pon 23 Lut, 2009 20:43

Wszystkie seriale, które teraz oglądasz: SPN, True Blood, House, Six Feet Under, Heroes

Seriale, które oglądasz na bieżąco: Spn, True Blood, House, Si

Serial, który zmienił twoje życie: SPN, ER, Lost

Serial, który zabrałbyś na bezludną wyspę: SPN

Seriale, które (w całości) obejrzałeś więcej, niż raz: SPN, Friends
Seriale, których nie byłeś w stanie skończyć: Lost, Prison Break

Seriale, które znasz tylko po jednym odcinku: Moonlight, Blood Ties (w ramach manii wampirycznej), Medium (w ramach manii SPNowej)

Serial, na którym płaczesz: SPN- regularnie, Six Feet Under

Serial, na którym się boisz: SPN-czasami

Serial, na którego nowe odcinki najbardziej niecierpliwie czekasz: SPN

Serial, który ciągle oglądasz (niekoniecznie w całości): Spn, Friends
Twoja pierwsza i największa miłość serialowa: Pierwsza- ER, największa- SPN
Seriale, które masz zamiar zacząć oglądać: Pushing Daisies

Serial, który masz, ale od dawna nie możesz się za niego zabrać: nie mam takiego

Serial, który każdy powinien obejrzeć: Spn, House

Serial, który oglądasz tylko ty (a przynajmniej nie znasz nikogo, kto by go oglądał): W porównaniu z Wami jestem cienka szynka na polu serialowym :wink:
Serial, który ma najfajniejszych bohaterów: Spn , House

Serial, który ma najfajniejsze dialogi: House

Serial, który uważasz na najlepszy (niekoniecznie "twój ulubiony"): House- tak inteligentnego serialu jeszcze nie widziałam

Serial, który uważasz za najgorszy: Moda na sukces i jeeszcze taki pociotek Mody na sukces- Żar młodości się nazywał

Serial, który najbardziej cię męczył, a mimo to obejrzałeś w całości: nie ma takiego. Nie lubię się męczyć :mrgreen:
Serial, który był świetny, ale się popsuł: Lost, Prison Break (Leo- why? :( )
Serial, który poprawia się w miarę trwania: House! Czwary sezon wymiata! i True Blood.

Serial, który wycofano z produkcji, i uważasz, że to był błąd: był kiedyś taki fajny serial o policjantach, nie pamiętam niestety tytułu. Wycofano go po 13 odcinkach- nie mogłam odżałować :(

Seriale, które lubiłeś w dzieciństwie: proszę się nie śmiać: Xena, wojownicza księżniczka :mrgreen: Pełna chata, Ich Pięcioro

Harry_the_Cat - Pon 23 Lut, 2009 20:44

Agn napisał/a:
Kot mi na eldżeju napisała, że powinnam to wrzucić na forum.

No ba! toż to idealny sprawdzian na naszym forum :mrgreen:

Agn - Pon 23 Lut, 2009 20:49

BeeMeR napisał/a:
Cytat:
Being Human (na razie, zamierzam rozprzestrzenić wieści o tym serialu)
o czym to? :kwiatek:

Na wskroś brytyjski serial o wampirze, wilkołaku i duchu, którzy dzielą mieszkanie. Annie w nim umarła, Mitch i George się tam wprowadzają. Czasami można się uśmiać, czasem posmucić. B. mi się podoba. :)

BeeMeR - Pon 23 Lut, 2009 20:50

[szept] co to jest ER? :mysle: [/szept]
Agn napisał/a:
Na wskroś brytyjski serial o wampirze, wilkołaku i duchu
Już mi się podoba :mrgreen:
Admete - Pon 23 Lut, 2009 20:52

Ostry dyżur. Chciałabym kupic sobie kilka pierwszych sezonów, ale mnie nie stać...Kochałam się w Carterze...Greysi to przy ER opera mydlana :roll:
A Being Human to ja odkryłam, choć nie oglądam ;-)

Caitriona - Pon 23 Lut, 2009 21:01

Admete napisał/a:
Kochałam się w Carterze

A ja w nim i w Luce ;)

Ja w swoje 'spowiedzi' nie uwzględniałam seriali kostiumowych, dla mnie to zupełnie inna kategoria :)

Agn - Pon 23 Lut, 2009 21:06

Admete, dałaś cynk, to ja obejrzałam. Heh, i dobrze mi to zrobiło. :mrgreen: Z podziękowaniem za ów cynk... :kwiatki_wyciaga:
Harry_the_Cat - Pon 23 Lut, 2009 21:06

Na pewno o czymś zapomnę...

Wszystkie seriale, które teraz oglądasz: Supernatural, Bones, Fringe, Merlin, True Blood

Seriale, które oglądasz na bieżąco: Supernatural, Bones, pewnie dorzucę do tego True Blood i Fringe

Serial, który zmienił twoje życie: North&South - to z mini, a poza tym - Supernatural

Serial, który zabrałbyś na bezludną wyspę: Supernatural, Friends

Seriale, które (w całości) obejrzałeś więcej, niż raz: Supernatural, Friends, Bones, Merlin i wiele wiele kostiumowych.

Seriale, których nie byłeś w stanie skończyć: Moonlight, Joey, Seks w wielkim mieście, druga seria Robin Hooda... przerwałam też Prison Break, ale do tego planuję wrócić.

Seriale, które znasz tylko po jednym odcinku: Grey's Anatomy, Desperate Housewives - ale na pewno est tego więcej.

Serial, na którym płaczesz: Supernatural - ale ja to łatwo się przy TV wzruszam, więc jest pewnie tego więcej...

Serial, na którym się boisz: hmmm ... nie pamiętam

Serial, na którego nowe odcinki najbardziej niecierpliwie czekasz: Supernatural, Bones

Serial, który ciągle oglądasz (niekoniecznie w całości): Supernatural

Twoja pierwsza i największa miłość serialowa: North&South - to chyba największa... teraz najgorętsza to Supernatural, DUH!, ale pierwsza - to chyba nie pamiętam...

Seriale, które masz zamiar zacząć oglądać: Legend of the Seeker, House

Serial, który masz, ale od dawna nie możesz się za niego zabrać: House i Legend of the Seeker

Serial, który każdy powinien obejrzeć: Supernatural! i parę innych niezłych.

Serial, który oglądasz tylko ty (a przynajmniej nie znasz nikogo, kto by go oglądał): ... nie wiem...

Serial, który ma najfajniejszych bohaterów: Supernatural, Bones, Friends, Przystanek Alaska - ale to ciężkie pytanie, bo to przecież dla bohaterów oglądamy to wszystko głównie, nie?

Serial, który ma najfajniejsze dialogi: Supernatural, Friends,

Serial, który uważasz na najlepszy (niekoniecznie "twój ulubiony"): ??? nie wiem, czy umiem to obiektywnie ocenić

Serial, który uważasz za najgorszy: staram się na najgorszych nie skupiać ;)

Serial, który najbardziej cię męczył, a mimo to obejrzałeś w całości: chyba brak....

Serial, który był świetny, ale się popsuł: Prison Break - sezon 1.

Serial, który poprawia się w miarę trwania: aż tak stale to chyba żaden. Supernatural się rozkręcił w połowie 1 sezonu. W Merlinie najlepsze są trzy ostatnie odcinki.

Serial, który wycofano z produkcji, i uważasz, że to był błąd: Pushing Daises? Widziałam tylko pierwszy sezon, ale chyba mogli tam jeszcze coś zaproponować.

Seriale, które lubiłeś w dzieciństwie: Robin of Sherwood, Dempsey i Makepeace, Niebezpieczna Zatoka, Przystanek Alaska i wiele wiele innych...

BeeMeR - Pon 23 Lut, 2009 21:11

Cytat:
Na wskroś brytyjski serial o wampirze, wilkołaku i duchu
Tak przyjrzawszy się bohaterom stwierdzam, że mi się nie podobają tak na oko :mysle:
Ale kto wie, jak mi wpadną w ręce to dam im szansę ;)

ps. Nie zgadnę, który serial najczęściej się powtarza :mrgreen:

Harry_the_Cat - Pon 23 Lut, 2009 21:16

BeeMeR napisał/a:

ps. Nie zgadnę, który serial najczęściej się powtarza :mrgreen:

Bo to trudna zagadka jest :mrgreen:

Agn - Pon 23 Lut, 2009 21:18

Pierwszy (przystojniacha) to wampir Mitch. W środku stoi George, wilkołak. B. zabawny i sympatyczny bohater. No a dalej to oczywiście Annie. To zdjęcie jest zresztą fatalne, ale na szybkiego znalazłam tylko takie w miarę duże.

PS Oj, Kocie, za trudne te zagadki zadajesz. Zarzuć czymś łatwiejszym, co? ;)

Admete - Pon 23 Lut, 2009 21:22

Stwierdziłam, że nie dam rady odpowiedzieć na te wszystkie pytania. Zresztą zaraz idę oglądac 4 sezon NCIS na TVN ;-)
aneby - Pon 23 Lut, 2009 21:33

Wszystkie seriale, które teraz oglądasz: SPN, Fringe, House, True Blood, Ugly Betty i polska Brzydula

Seriale, które oglądasz na bieżąco: Spn , Fringe

Serial, który zmienił twoje życie: ??? aż tak to nie ......

Serial, który zabrałbyś na bezludną wyspę: Spn, Jane Eyre

Seriale, które (w całości) obejrzałeś więcej, niż raz: Spn, Pride Prejudice 1995, North & South, Jane Eyre 2006, X-Files (ale nie w całości), Moonlight, Eliza z Rivombrosy sezon 1 (niezła mieszanka :wink: )

Seriale, których nie byłeś w stanie skończyć: :mysle: SGA, kolejne sezony PB, 4400

Seriale, które znasz tylko po jednym odcinku: Dexter :confused3:
Serial, który najbardziej cię śmieszy: House, Friends

Serial, na którym płaczesz: czy ja wiem? :mysle: różnie, zależy od nastroju....

Serial, na którym się boisz: nie ma takiego, niektóre mnie obrzydzają czasami (np Fringe i płynny mózg :obrzydzenie: )

Serial, na którego nowe odcinki najbardziej niecierpliwie czekasz: Spn :mrgreen: Fringe

Serial, który ciągle oglądasz (niekoniecznie w całości): czy ja wiem..... Też zalezy od nastroju

Twoja pierwsza i największa miłość serialowa: :mysle:

Seriale, które masz zamiar zacząć oglądać: BSG, Life (każdy odcinek po kolei)

Serial, który masz, ale od dawna nie możesz się za niego zabrać: BSG i Babylon 5

Serial, który każdy powinien obejrzeć: House :mrgreen:

Serial, który oglądasz tylko ty (a przynajmniej nie znasz nikogo, kto by go oglądał): :mysle:

Serial, który ma najfajniejszych bohaterów: Zdecydowanie SPN :mrgreen:

Serial, który ma najfajniejsze dialogi: House, SPN

Serial, który uważasz na najlepszy (niekoniecznie "twój ulubiony"): chyba X-Files

Serial, który uważasz za najgorszy: powtórzę za BeeMer - Kiepscy. Mam alergię na ten serial :confused3: aczkolwiek słyszałam parę niezłych tekstów.

Serial, który najbardziej cię męczył, a mimo to obejrzałeś w całości: obecnie regularnie jestem męczona Far Escape (ucieczka w kosmos) :roll:

Serial, który był świetny, ale się popsuł: Dla mnie każdy, który ma dużo sezonów (ciekawe jak będzie w 5 sezonie SPN)

Serial, który poprawia się w miarę trwania:Moonlight, po pierwszym odcinku :paddotylu: potem było coraz lepiej :-D

Serial, który wycofano z produkcji, i uważasz, że to był błąd: Moonligth, szkoda :-|

Seriale, które lubiłeś w dzieciństwie:RoS, Katarzyna, Ptaki ciernistych krzewów, Powrót do Edenu (stąd się wzięło moje niespełnione dotąd marzenie - podróż do Australii)

Aragonte - Pon 23 Lut, 2009 21:34

Agn napisał/a:
Pierwszy (przystojniacha) to wampir Mitch. W środku stoi George, wilkołak. B. zabawny i sympatyczny bohater. No a dalej to oczywiście Annie. To zdjęcie jest zresztą fatalne, ale na szybkiego znalazłam tylko takie w miarę duże.

Czy Mitch trzyma worek z krwią?

Ja chyba nie zrobię tego testu - trochę seriali oglądałam, owszem, ale zazwyczaj podczas przewlekłej chandry, bo jakoś mam poczucie, że to straszne pożeracze czasu (nie bijcie :ops1: ) i wiem, że za mało czytam, uczę się itepede :?

*ucieka*

Calipso - Pon 23 Lut, 2009 21:42

Wszystkie seriale, które teraz oglądasz: SPN,Life,Moonlight,Pod jednym dachem ( :lol: )
Seriale, które oglądasz na bieżąco: hmmm,chyba tylko Pod jednym dachem
:mysle:
Serial, który zmienił twoje życie: DiU 1995 i SPN
Serial, który zabrałbyś na bezludną wyspę: SPN i Co ludzie powiedzą
Seriale, które (w całości) obejrzałeś więcej, niż raz: Co ludzie powiedzą,SPN trzy serie
Seriale, których nie byłeś w stanie skończyć: PB już po pierwszym odcinku
Seriale, które znasz tylko po jednym odcinku: PB
Serial, który najbardziej cię śmieszy: Co ludzie powiedzą,Detektyw Monk :lol:
Serial, na którym płaczesz: Cranford,SPN ( czasami )
Serial, na którym się boisz: SPN :rumieniec:
Serial, na którego nowe odcinki najbardziej niecierpliwie czekasz: SPN
Serial, który ciągle oglądasz (niekoniecznie w całości): SPN
Twoja pierwsza i największa miłość serialowa: DiU 1995,SPN
Seriale, które masz zamiar zacząć oglądać: Legend of the Seeker,Merlin
Serial, który masz, ale od dawna nie możesz się za niego zabrać: Merlin,Legend of the Seeker
Serial, który każdy powinien obejrzeć: SPN i Detektyw Monk
Serial, który oglądasz tylko ty (a przynajmniej nie znasz nikogo, kto by go oglądał): Detektyw Monk,Pod jednym dachem
Serial, który ma najfajniejszych bohaterów: SPN
Serial, który ma najfajniejsze dialogi: SPN,Co ludzie powiedzą
Serial, który uważasz na najlepszy (niekoniecznie "twój ulubiony"): hmm,Friends...?
Serial, który uważasz za najgorszy: wszystkie polskie tasiemce i Moda na sukces
Serial, który najbardziej cię męczył, a mimo to obejrzałeś w całości: Jeśli zaczyna męczyć,to dziękuję i nie ogladam.
Serial, który był świetny, ale się popsuł: Nie mam zdania.
Serial, który poprawia się w miarę trwania: Jak wyżej :wink:
Serial, który wycofano z produkcji, i uważasz, że to był błąd: Teraz nie pamiętam.
Seriale, które lubiłeś w dzieciństwie: SeaQuest,Domek na prerii,Star Trek,Palm Beach,Cudowne lata,Różowe lata 70-te,MASH

Agn - Pon 23 Lut, 2009 21:43

Err... Aragonte, Admete... ale wiecie, że to tylko zabawa? Nic na poważnie, spokojnie. Nawet jeśli odpowiedzią miałby być tylko jeden serial, to będzie fajnie wiedzieć, jaki. :mrgreen:

I tak - Mitch trzyma kroplówkę z krwią. W końcu wampir. I razem z Georgem pracują w szpitalu (jako salowi... czy tam pielęgniarze).

Admete - Pon 23 Lut, 2009 21:44

Regularnie płaczę podczas oglądania Cold case. Niektóre historie są tam wyjątkowo smutne.
Harry_the_Cat - Pon 23 Lut, 2009 21:47

Admete napisał/a:
Cold case

Nie wiem, czy to nie byłaby odpowiedź na pytanie "Serial, który oglądasz tylko ty (a przynajmniej nie znasz nikogo, kto by go oglądał)" ;) A przynajmniej ja nic o nim nie słyszałam :D

Admete - już pytałam wcześniej ale nie odpowiedziałaś - jak tam Dollhouse?