To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

Harry_the_Cat - Nie 04 Sty, 2009 22:45
Temat postu: SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
Skoro planujemy jakiś prezent dla Jensena, to zacznę od tego, że dostałam już odpowiedź:

Yes it's absolutely fine to give the guests gifts at the event. You wont have time during the photo shoots but you will be able to give it to them when you get your autographs. As long as it's not food or drink it should be absolutely fine. There is no guarantee that they'll keep whatever you give them though but I think if it's something you've made or something that has lots of messages in it from other fans they are more likely to keep it

Czyli im bardziej spersonalizowane, tym większą mamy szansę, że to zatrzyma :mrgreen:
Popuśćcie wodze fantazji ;)

ps. szkoda, że pierogi odpadają :rotfl:

Aragonte - Nie 04 Sty, 2009 22:48

Szybko odpowiedzieli :-D
Harry_the_Cat - Nie 04 Sty, 2009 22:49

Wiedziałam kogo zapytać ;)
Anonymous - Nie 04 Sty, 2009 22:50

To jest niesamowite. ja posty szybko lecą w tych tematach. patrzę i nie wierzę... :thud:
Deanariell - Nie 04 Sty, 2009 22:52

Harry_the_Cat napisał/a:
Czyli im bardziej spersonalizowane, tym większe szansę, że to zatrzyma :mrgreen:

Wiedziałam, że będzie można :love_shower: I tak myślałam właśnie, że najlepiej coś zrobionego specjalnie na tę okazję - coś, co BĘDZIE chciał zatrzymać ;) Pierogi naturalnie odpadają - ewentualnie przepis na pierogi - Jared ugotuje, w końcu powinien mieć to w rodzinnej tradycji było-nie-było :rotfl:

Btw podoba mi się tytuł nowego wątku :D

Harry_the_Cat - Nie 04 Sty, 2009 22:56

Deanariell napisał/a:
Btw podoba mi się tytuł nowego wątku :D

Obawiam się, że ściągnęłam go z nazwy konwencji ;)

Jared powinien pierogi bez przepisu i z zamkniętymi oczami potrafić zrobić, przy takim nazwisku :lol:

Anonymous - Nie 04 Sty, 2009 22:59

Harry_the_Cat napisał/a:
ared powinien pierogi bez przepisu i z zamkniętymi oczami potrafić zrobić, przy takim nazwisku

jak to każdy mężczyzna.
pierogi może nie, ale jakiś trunek... alkohol się nie psuje. nie wiem zresztą nie praktykuję długiego przechowywania :mrgreen:
ale może będą się bali, że chcemy otruć :mysle:

Harry_the_Cat - Nie 04 Sty, 2009 23:00

lady_kasiek napisał/a:
pierogi może nie, ale jakiś trunek... alkohol się nie psuje. nie wiem zresztą nie praktykuję długiego przechowywania :mrgreen:

Kasiek, napisane na górze, że jedzenie i picie odpada ;)

Jakaś wykonana własnoręcznie kartka, to na pewno. I żeby się wszyscy zdążyli podpisać - to trochę w poczcie czasu zajmie, nie?

Ale może coś jeszcze?

praedzio - Nie 04 Sty, 2009 23:03

A już myślałam, że Harry samogonkę powiezie dla Jensena (i Jareda), a tu nici z mojego misternego planu. ;)
Anonymous - Nie 04 Sty, 2009 23:03

właśnie wyczytałam, że odpada. zastanawiam się nad motywami tego odpadnięcia...
Deanariell - Nie 04 Sty, 2009 23:05

Harry_the_Cat napisał/a:
Obawiam się, że ściągnęłam go z nazwy konwencji

Wszystko jedno - umiejętne ściąganie to też sztuka ;)
lady_kasiek napisał/a:
może będą się bali, że chcemy otruć

Alkoholu raczej też nie pozwolą ;) Mogliby właśnie tak pomyśleć, choć to absurd, ale da się zrozumieć... No nic... trzeba będzie zrobić "burzę mózgów" i do wiosny coś się może wymyśli ciekawego... :trzyma_kciuki:

Anonymous - Nie 04 Sty, 2009 23:07

Deanariell napisał/a:
No nic... trzeba będzie zrobić "burzę mózgów" i do wiosny coś się może wymyśli ciekawego...

tancerka go go byłaby kreatywnym i od serca darem...
Dean by się ucieszył...

Harry_the_Cat - Nie 04 Sty, 2009 23:08

lady_kasiek napisał/a:
Deanariell napisał/a:
No nic... trzeba będzie zrobić "burzę mózgów" i do wiosny coś się może wymyśli ciekawego...

tancerka go go byłaby kreatywnym i od serca darem...
Dean by się ucieszył...

:rotfl: :rotfl:

Jeno taką byłoby trudno do walizki schować.... i gdzie byście chciały się podpisać? :rumieniec:

Deanariell - Nie 04 Sty, 2009 23:09

Harry_the_Cat napisał/a:
Jakaś wykonana własnoręcznie kartka, to na pewno. I żeby się wszyscy zdążyli podpisać - to trochę w poczcie czasu zajmie, nie?

Też myślałam o tych podpisach na "laurce" :D W tej sytuacji sądzę, że Jensen mógłby przekazać coś podobnego dla Jareda - jeśli się naprawdę lubią, to przecież zrobi przysługę nieobecnemu kumplowi? ;) Myśl Praedziu, myśl :D

aneby - Nie 04 Sty, 2009 23:10

Harry_the_Cat napisał/a:
gdzie byście chciały się podpisać?

Na powierzchni reklamowej naturalnie :rotfl:

Deanariell - Nie 04 Sty, 2009 23:10

Harry_the_Cat napisał/a:
Jeno taką byłoby trudno do walizki schować.... i gdzie byście chciały się podpisać? :rumieniec:

Na udach? :rotfl: Podpisy śmigałyby w tańcu :lol:

Harry_the_Cat - Nie 04 Sty, 2009 23:11

Deanariell napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:

Na udach? :rotfl: Podpisy śmigałyby w tańcu :lol:

I jakimś brokatowym niezmywalnym mazakiem :rotfl:

Anonymous - Nie 04 Sty, 2009 23:13

Deanariell napisał/a:
Podpisy śmigałyby w tańcu

i jeszcze mazakiem fluorescencyjnym, ale byłby bajer.
uda, albo któraś inna powierzchnia reklamowa są dobrym patentem :mrgreen: , albo po prostu na szyi przywiąże się laurkę...

Deanariell - Nie 04 Sty, 2009 23:16

Harry_the_Cat napisał/a:
I jakimś brokatowym niezmywalnym mazakiem

Taaaaa... Idźmy na całość - zróbmy jej tatuaże :rotfl: Tylko niestety, Jensen mógłby mieć mały problem z przemyceniem jej do USA bez wizy :P Szkoda, że nie mają takich w "seks szopie" :P - ruszających i z funkcją tańca... :mysle: Najlepiej w krakowskim stroju albo jakimkolwiek innym ludowym :rotfl:

Harry_the_Cat - Nie 04 Sty, 2009 23:18

Eee.. Czechom chyba znieśli wizy... Może by nie zauważył różnicy??? :excited:
trifle - Nie 04 Sty, 2009 23:19

Matko kochana, co tu się dzieje :rotfl: :rotfl:
Ta powierzchnia reklamowa wszelaka mnie rozwala :rotfl:
I też się chcę podpisać na laurkach dla chłopaków!!

Anonymous - Nie 04 Sty, 2009 23:20

trifle napisał/a:
I też się chcę podpisać na laurkach dla chłopaków!!

tancerkę go go masz na myśli czy bardziej eeee tradycyjny patent?
Harry_the_Cat napisał/a:
Eee.. Czechom chyba znieśli wizy... Może by nie zauważył różnicy???

a może w Czechach też mają tancerki gogo...

Harry_the_Cat - Nie 04 Sty, 2009 23:22

No to musimy jeszcze szybciej planować i realizować, bo to już Wrocław, Kraków, Wwa i parę innych lokalizacji...

(i co, trifle - już doczytałam? :rotfl: )

Deanariell - Nie 04 Sty, 2009 23:27

Harry_the_Cat napisał/a:
No to musimy jeszcze szybciej planować i realizować, bo to już Wrocław, Kraków, Wwa i parę innych lokalizacji...

Pozwiedza sobie ta Czeszka... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

praedzio - Nie 04 Sty, 2009 23:28

:rotfl: