To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Matthew McConaughey

monika29.09 - Wto 06 Cze, 2006 09:11
Temat postu: Matthew McConaughey
To drugi Mateusz, na widok którego chwilami mocniej bije mi serce. Ośmielam się założyć wątek, bo właśnie przeczytałam, że znowu jest wolny (nie jest już z Penelopą Cruz).

Może znajdzie się na forum jeszcze ktoś, kto lubi tego aktora? Tak jak nie przepadam za blondynami, on stanowi miły wyjątek:

m.

Agn - Wto 06 Cze, 2006 09:15

Ładny facet, ale jakoś tak... nie mogę się do niego przekonać. :neutral:
Gunia - Wto 06 Cze, 2006 09:22

A czy ja go znam? *to co zwykle - szturmuje filweba* Widziałam kilka z tych filmów, ale kojarzę go tylko z "Powiedz tak"... Hm... Nie zachwycił mnie szczególnie...
Agn - Wto 06 Cze, 2006 09:27

Ja go widzialam w "Czasie zabijania", ale bardziej bylam zajeta wyklinaniem tfu!rcow filmu niz skupianiem sie na facetach.
monika29.09 - Wto 06 Cze, 2006 09:31

Gunia napisał/a:
A czy ja go znam? *to co zwykle - szturmuje filweba* Widziałam kilka z tych filmów, ale kjarzę go tylko z "Powiedz tak"... Hm... Nie zachwycił mnie szczególnie...

Głównie ujął mnie w Kontakcie (z Jodie Foster), film taki sobie, ale M mi się podobał.

m.

Agn - Wto 06 Cze, 2006 10:17

Ooo, "Kontakt" tez widzialam.
Aga85 - Wto 06 Cze, 2006 12:18

Ja jeszcze widziałam z nim "Jak stracic chłopaka w dziesięc dni". Całkiem fajna komedyjka romantyczna :wink:
Ale tak nawiasem mówiąc, wolę brunetów :wink:

monika29.09 - Wto 06 Cze, 2006 12:24

jeszcze kilka fotek:

m.

miłosz - Wto 06 Cze, 2006 14:05

Agn napisał/a:
Ładny facet, ale jakoś tak... nie mogę się do niego przekonać. :neutral:

no przybij dziewczę piatkę - niby ładny a tez jakos tak mnie nie kręci i te jego udawane romanse.
Ogólnie jakis taki mydłkowaty - :shock:

Agn - Wto 06 Cze, 2006 19:16

*przybija* Oj wybacz, nie chciałam tak mocno ;)
Jeannette - Wto 06 Cze, 2006 19:26

Też go lubię. Podobał mi się w "Powiedz tak" z Jennifer Lopez....taki uroczy doktor. Tylko się rozchorować. ^^
Panna_Marta - Wto 06 Cze, 2006 19:30

Jeannette napisał/a:
Też go lubię. Podobał mi się w "Powiedz tak" z Jennifer Lopez....taki uroczy doktor. Tylko się rozchorować. ^^

Jeanette, w pełni popieram :wink: . Widziałam go również w Kontakcie, ale film pamiętam jak przez mgłę. A jego blond włosy i niebieskie oczy, to w moim przypadku jedynie atut, jako że gustuję w blondynanch :grin: .

Agn - Wto 06 Cze, 2006 19:31

Jeanette, ahem, tylko się rozchorować? Mówiąc szczerze nie zabrzmiało to zbyt zachęcająco. :lol:
migotka - Wto 06 Cze, 2006 19:33

fajny jest;))) tez go lubię
Jeannette - Wto 06 Cze, 2006 20:34

Agn napisał/a:
Jeanette, ahem, tylko się rozchorować? Mówiąc szczerze nie zabrzmiało to zbyt zachęcająco

Czytaj między wierszami Agn.... :lol:

Agn - Wto 06 Cze, 2006 20:40

Czytam i boję się tych zarazków, które między nimi krążą ;)
Gabra - Wto 06 Cze, 2006 20:50

Super temat :mrgreen: Ja też go bardzo lubię, chociaż zazwyczaj nie przepadam za takimi typowymi przystojniakami to jednak ma on takie iskierki w oczach że nie mogę się oprzeć :lol:
Jeannette - Wto 06 Cze, 2006 23:36

Agn napisał/a:
Czytam i boję się tych zarazków, które między nimi krążą

Z takim lekarzem żaden strach! :grin:

Alison - Wto 06 Cze, 2006 23:41

Ja też go lubię. Jak się usmiecha, to jakby słońce wyszło zza chmur. Tylko, że się na taką "przelataną" Penelopkę załapał to mi się mniej podoba, ale w końcu co mnie to obchodzi ;-)
Caitriona - Śro 07 Cze, 2006 00:51

Matthew jest mi obojętny; ani mnie ziębi ani grzeje. Tak już jest. Może dlatego że jest takim opalonym blondynem? co nie znaczy, ze nie jest przystojny ;) Filmów za dużo z nim nie widziałam: "Kontakt", "Powiedz tak" i pewnikiem coś jeszcze.
Alison - Nie 25 Cze, 2006 15:07

A ja dziś humor od rana miałam kapotny, rozdrażnienie upałem, który usilnie chce mnie zamordować, więc uznałam, ze najlepszym i jedynym sposobem na poprawę humoru będzie wypadzik do ślicznie klimatyzowanego kinka na cos bardzo lekuchnego jak pianka z morskiej fali. No i wpadłam na prywatny pokaz (uwielbiam poranne seanse, kiedy filmy puszczaja tylko dla mnie :-) ) komedii romantycznej "Miłość na zamówienie" z Matthew. Boże ty mój co za czaruś kochany z niego, wprost łyżkami można go pożerać jak lody na chandrę. Gra takiego faceta-chłopczyka, taki Piotruś Pan w wydaniu współczesnym. Gość na fajny flirt wakacyjny, ale oczywiście ani na 5 min. realnego zycia. Ale całość ogląda się świetnie, uśmiałam się jak norka, wyszłam z kina podrygując w takt końcowej piosenki "Hello Tripp, don't you come back no more, no more, no more, no more!"
Polecam, na upalne popołudnie - najlepiej solo lub z koleżanką, bo facetowi się ten film nie spodoba. Faceci w tym filmie wszyscy są tacy.... no, same zobaczycie :lol: :lol:

miłosz - Wto 25 Lip, 2006 11:54

macie Mathew na desce, jakby mu zagrali podskoczyłby jeszcze :mrgreen:

Anonymous - Czw 03 Sie, 2006 14:18

[quote="miłosz"]macie Mathew na desce, jakby mu zagrali podskoczyłby jeszcze :mrgreen:

[url=http://img148.imageshack.us/img148/5597/mattdop1aej2.jpg]Obrazek[/url][/quote]

No ale trzeba przyznać, że klata to taka bardziej wielkości tej deski. Tylko czemu głowiśka taka maciupka? ;-)

Gitka - Sob 04 Lis, 2006 11:31

Matthew McConaughey ma urodzinki
ur. 4 listopada 1969

Alison - Sob 04 Lis, 2006 12:13

Gitka napisał/a:
Matthew McConaughey ma urodzinki
ur. 4 listopada 1969

Znowu młodziak :? ??: