Aktorzy - Matthew McConaughey
monika29.09 - Wto 06 Cze, 2006 09:11 Temat postu: Matthew McConaughey To drugi Mateusz, na widok którego chwilami mocniej bije mi serce. Ośmielam się założyć wątek, bo właśnie przeczytałam, że znowu jest wolny (nie jest już z Penelopą Cruz).
Może znajdzie się na forum jeszcze ktoś, kto lubi tego aktora? Tak jak nie przepadam za blondynami, on stanowi miły wyjątek:
m.
Agn - Wto 06 Cze, 2006 09:15
Ładny facet, ale jakoś tak... nie mogę się do niego przekonać. :neutral:
Gunia - Wto 06 Cze, 2006 09:22
A czy ja go znam? *to co zwykle - szturmuje filweba* Widziałam kilka z tych filmów, ale kojarzę go tylko z "Powiedz tak"... Hm... Nie zachwycił mnie szczególnie...
Agn - Wto 06 Cze, 2006 09:27
Ja go widzialam w "Czasie zabijania", ale bardziej bylam zajeta wyklinaniem tfu!rcow filmu niz skupianiem sie na facetach.
monika29.09 - Wto 06 Cze, 2006 09:31
| Gunia napisał/a: | | A czy ja go znam? *to co zwykle - szturmuje filweba* Widziałam kilka z tych filmów, ale kjarzę go tylko z "Powiedz tak"... Hm... Nie zachwycił mnie szczególnie... |
Głównie ujął mnie w Kontakcie (z Jodie Foster), film taki sobie, ale M mi się podobał.
m.
Agn - Wto 06 Cze, 2006 10:17
Ooo, "Kontakt" tez widzialam.
Aga85 - Wto 06 Cze, 2006 12:18
Ja jeszcze widziałam z nim "Jak stracic chłopaka w dziesięc dni". Całkiem fajna komedyjka romantyczna
Ale tak nawiasem mówiąc, wolę brunetów
monika29.09 - Wto 06 Cze, 2006 12:24
jeszcze kilka fotek:
m.
miłosz - Wto 06 Cze, 2006 14:05
| Agn napisał/a: | | Ładny facet, ale jakoś tak... nie mogę się do niego przekonać. :neutral: |
no przybij dziewczę piatkę - niby ładny a tez jakos tak mnie nie kręci i te jego udawane romanse.
Ogólnie jakis taki mydłkowaty -
Agn - Wto 06 Cze, 2006 19:16
*przybija* Oj wybacz, nie chciałam tak mocno
Jeannette - Wto 06 Cze, 2006 19:26
Też go lubię. Podobał mi się w "Powiedz tak" z Jennifer Lopez....taki uroczy doktor. Tylko się rozchorować. ^^
Panna_Marta - Wto 06 Cze, 2006 19:30
| Jeannette napisał/a: | | Też go lubię. Podobał mi się w "Powiedz tak" z Jennifer Lopez....taki uroczy doktor. Tylko się rozchorować. ^^ |
Jeanette, w pełni popieram . Widziałam go również w Kontakcie, ale film pamiętam jak przez mgłę. A jego blond włosy i niebieskie oczy, to w moim przypadku jedynie atut, jako że gustuję w blondynanch :grin: .
Agn - Wto 06 Cze, 2006 19:31
Jeanette, ahem, tylko się rozchorować? Mówiąc szczerze nie zabrzmiało to zbyt zachęcająco.
migotka - Wto 06 Cze, 2006 19:33
fajny jest;))) tez go lubię
Jeannette - Wto 06 Cze, 2006 20:34
| Agn napisał/a: | | Jeanette, ahem, tylko się rozchorować? Mówiąc szczerze nie zabrzmiało to zbyt zachęcająco |
Czytaj między wierszami Agn....
Agn - Wto 06 Cze, 2006 20:40
Czytam i boję się tych zarazków, które między nimi krążą
Gabra - Wto 06 Cze, 2006 20:50
Super temat Ja też go bardzo lubię, chociaż zazwyczaj nie przepadam za takimi typowymi przystojniakami to jednak ma on takie iskierki w oczach że nie mogę się oprzeć
Jeannette - Wto 06 Cze, 2006 23:36
| Agn napisał/a: | | Czytam i boję się tych zarazków, które między nimi krążą |
Z takim lekarzem żaden strach! :grin:
Alison - Wto 06 Cze, 2006 23:41
Ja też go lubię. Jak się usmiecha, to jakby słońce wyszło zza chmur. Tylko, że się na taką "przelataną" Penelopkę załapał to mi się mniej podoba, ale w końcu co mnie to obchodzi
Caitriona - Śro 07 Cze, 2006 00:51
Matthew jest mi obojętny; ani mnie ziębi ani grzeje. Tak już jest. Może dlatego że jest takim opalonym blondynem? co nie znaczy, ze nie jest przystojny Filmów za dużo z nim nie widziałam: "Kontakt", "Powiedz tak" i pewnikiem coś jeszcze.
Alison - Nie 25 Cze, 2006 15:07
A ja dziś humor od rana miałam kapotny, rozdrażnienie upałem, który usilnie chce mnie zamordować, więc uznałam, ze najlepszym i jedynym sposobem na poprawę humoru będzie wypadzik do ślicznie klimatyzowanego kinka na cos bardzo lekuchnego jak pianka z morskiej fali. No i wpadłam na prywatny pokaz (uwielbiam poranne seanse, kiedy filmy puszczaja tylko dla mnie ) komedii romantycznej "Miłość na zamówienie" z Matthew. Boże ty mój co za czaruś kochany z niego, wprost łyżkami można go pożerać jak lody na chandrę. Gra takiego faceta-chłopczyka, taki Piotruś Pan w wydaniu współczesnym. Gość na fajny flirt wakacyjny, ale oczywiście ani na 5 min. realnego zycia. Ale całość ogląda się świetnie, uśmiałam się jak norka, wyszłam z kina podrygując w takt końcowej piosenki "Hello Tripp, don't you come back no more, no more, no more, no more!"
Polecam, na upalne popołudnie - najlepiej solo lub z koleżanką, bo facetowi się ten film nie spodoba. Faceci w tym filmie wszyscy są tacy.... no, same zobaczycie
miłosz - Wto 25 Lip, 2006 11:54
macie Mathew na desce, jakby mu zagrali podskoczyłby jeszcze
Anonymous - Czw 03 Sie, 2006 14:18
[quote="miłosz"]macie Mathew na desce, jakby mu zagrali podskoczyłby jeszcze
[url=http://img148.imageshack.us/img148/5597/mattdop1aej2.jpg]Obrazek[/url][/quote]
No ale trzeba przyznać, że klata to taka bardziej wielkości tej deski. Tylko czemu głowiśka taka maciupka?
Gitka - Sob 04 Lis, 2006 11:31
Matthew McConaughey ma urodzinki
ur. 4 listopada 1969
Alison - Sob 04 Lis, 2006 12:13
| Gitka napisał/a: | Matthew McConaughey ma urodzinki
ur. 4 listopada 1969 |
Znowu młodziak ??:
|
|
|