Kącik graficzny - Pokaż mi swój pulpit...
Harry_the_Cat - Sob 25 Paź, 2008 22:13 Temat postu: Pokaż mi swój pulpit... Albo nic Ci nie powiem
Nie wiem, czy często zmieniacie tapetki, ja tak różnie.
Obecnie mam taką (surprise, surprise):

No dalej, pokazywać swoje
praedzio - Sob 25 Paź, 2008 22:24
A to żeś mnie zaskoczyła...
U mnie straszy coś takiego:
Harry_the_Cat - Sob 25 Paź, 2008 22:31
Ale mnie zdziwiło, jak mi się otworzyła angielska flaga na tej Irlandii Twojej...

Gosia - Sob 25 Paź, 2008 22:33
A ja dzis zmienialam tapetke w laptopiku w domu, wrocilam do swojej tapetki sprzed 2 tygodni:

Surprize?
aneby - Nie 26 Paź, 2008 01:01
Ja nie jestem oryginalna chyba jednak zmienię, bo trochę za ciemno

trifle - Nie 26 Paź, 2008 01:18
Ja jestem nudna w takim razie

Harry_the_Cat - Nie 26 Paź, 2008 01:23
Podoba mi się folderek o nazwie Season 3
Anonymous - Nie 26 Paź, 2008 02:02
Praedwardzie - toz to samo gosci u mnie od jakichs 2 tygodni:

Anonymous - Nie 26 Paź, 2008 07:09
u mnie rządzi coś takiego

już z miesiąc chyba. od momentu gdy na pewnym forum powstał pomysł(błagam bez wyśmiewania głupoty) tak pomysł zorganizowania ceremonii zaśłubin mnie z Boskiem Ikerem(zwanym w skrócie PPSzM [Pan Przyszły Szczęśliwy Małżonek]) zaśłubiny te mają być połączone z huczną imprezją, popijawką libacją(jak kto woli) I ta tapeta to obrazuję trzeźwą część czyli zaśłubiny
ale czuję powoli ochotę na zmianę i się zobaczy co się pojawi...
praedzio - Nie 26 Paź, 2008 07:20
!!!
Anaru - Nie 26 Paź, 2008 10:07
To tylko ja mam, jak na razie roznegliżowana tapetkę?
Siłą przyzwyczajenia, niezmienianą od miesięcy, albo i od roku

Anonymous - Nie 26 Paź, 2008 10:15
kurczę Anaru wiedziałam, że to będzie ta
Sofijufka - Nie 26 Paź, 2008 10:24
a u mnie widok na patio w Rethymnonie na Krecie

Admete - Nie 26 Paź, 2008 11:55
U mnie taka tapetka ( nie umiem zrobić zrzutu pulpitu ):

Potem być może będzie taka

Często mam też coś zielonego np.

asiek - Nie 26 Paź, 2008 12:10
A u mnie gości ta tapetka...

Na zmianę z tą...
Admete - Nie 26 Paź, 2008 12:35
Gosiu ta tapetka to dzieło jednej z naszych Supernaturalnych Sióstr ( chyba się nie mylę ) i bez uprzedzeń tutaj
Asiek poslij mi tapetkę z drzewem proszę. Masz mój adres? Moge podesłac na pw. Może coś takiego Ci się spodoba:

Wszystkie te tapety bardzo lubię. Anaru piękna tapeta Czy są jakieś z OSO w błękicie? albo z tej końcowej piosenki?
Gosia - Nie 26 Paź, 2008 12:49
Ja też poproszę Aśku o podesłanie na mój mail Twoich tapetek, obu albo wrzuć je gdzieś w pełnej rozdzielczości.
Anaru, my jak widać jesteśmy porządne (i skromne) dziewczyny
trifle - Nie 26 Paź, 2008 13:08
| Harry_the_Cat napisał/a: | Podoba mi się folderek o nazwie Season 3 |
| Gosia napisał/a: | | Trifle, zwrocilam uwage na Twoim pulpiciku na piosenke All I Need - z Greys Anatomy, nie mowiac juz o mojej tapetce i fotce Patrysia |
Bo ja kolekcjonuję! Twoja tapeta jest bardzo fajna. To zdjęcie Patricka mnie intryguje, bo wygląda jak komputerowo wygenerowany człowiek na nim - zbyt przystojny A i piosenek Mata (niesamowicie podobny głos do człowieka z Coldplay!!) mi się dobrze słucha
Asiek! - ja też poproszę te dwie tapetki, przecudnej urody są! Mail: trifle87@poczta.fm
Harry_the_Cat - Nie 26 Paź, 2008 15:18
| Admete napisał/a: | Gosiu ta tapetka to dzieło jednej z naszych Supernaturalnych Sióstr ( chyba się nie mylę ) i bez uprzedzeń tutaj |
Tak, to tapetka Cait
Anaru - Nie 26 Paź, 2008 15:32
| Gosia napisał/a: | Anaru, my jak widać jesteśmy porządne (i skromne) dziewczyny |
Heh, przecież to elegancki facet, nawet krawat ma , skromnie przysłaniający to i owo.
Tamara - Nie 26 Paź, 2008 17:44
Anaru , bardzo masz apetyczną tapetkę a klawiatura nie zaśliniona ?
asiek - Nie 26 Paź, 2008 18:53
| Gosia napisał/a: | | Asiek - bardzo interesujace tapety, choc trochę niepokojace |
To prawda, trochę mroczne, tak jak ja.
Gosiu, Admete, Trifle wysłałam tapetki, gdyby nie doszły, to dajcie znać, wyślę powtórnie.
Admete, baaardzo podoba mi się tapetka z morzem, jak znajdziesz minutkę, to proszę prześlij.
Dla wielbicielek Szkocji mam taką oto tapetkę...

Ta fotka dłuuugo gościła na mym firmowym kompku.
Harry_the_Cat - Nie 26 Paź, 2008 19:22
Asiek, czy to z Harry'ego Pottera?
Zmieniłam tapetke:

Harry_the_Cat - Nie 26 Paź, 2008 19:26
Podoba mi się program o nazwie Dr. DivX
Admete - Nie 26 Paź, 2008 19:41
Harry zrobiłas nowa tapetkę? I się nie przyznałaś? To jest z ostatniego odcinka, z końcowej rozmowy chłopaków
Mag nie ma to jak Spooks na tapecie Skąd wzięłaś? Ja na pewno wskoczę na chwilę w jakieś avatarki spooksowe, tylko poszukam odpowiednich
|
|
|