Kącik graficzny - SPN kubek
Caitriona - Czw 26 Cze, 2008 17:23 Temat postu: SPN kubek Tadam! Mój projekt na SPN kubeczek. Mam nadzieję, że się Wam choć trochę spodoba
Jeśli chodzi o wymiary grafiki to kierowłam się tymi podanymi na stronie empikfoto: http://www.empikfoto.pl/i...togadzety&g=400
praedzio - Czw 26 Cze, 2008 17:25
Kurczę! Piękny! I Impala jest!
Anonymous - Czw 26 Cze, 2008 17:29
Prześliczny Jak człek dostanie włapki taki kubek to się chyba nie odklei
Caitriona - Czw 26 Cze, 2008 17:44
Dziękuję! Cieszę się bardzo
| praedzio napisał/a: | | I Impala jest! |
No jest bo ja ją kocham tak samo niemalże jak Deana
Anonymous - Czw 26 Cze, 2008 18:33
Bossssski kubek! Brawo, Caitri!
Deanariell - Czw 26 Cze, 2008 18:56
| Caitriona napisał/a: | | Tadam! Mój projekt na SPN kubeczek. Mam nadzieję, że się Wam choć trochę spodoba |
Podoba się Zarośnięty Dean! Ja to się nie mogę zdecydować czy lubię jak facet ma lekki zarost, czy nie Na szczęście na kubku i tak nie czuć, że kłuje...
Caitriona - Czw 26 Cze, 2008 19:05
| Deanariell napisał/a: | | Zarośnięty Dean! |
Nop troszku zarośnięty, ale fotka fajna A poza tym z tymi fotkami to mały problem, bo muszą być naprawdę dobrej jakości... A tych jest w sumie nie aż tak dużo w necie.
Deanariell - Czw 26 Cze, 2008 19:44
| Caitriona napisał/a: | | z tymi fotkami to mały problem, bo muszą być naprawdę dobrej jakości... A tych jest w sumie nie aż tak dużo w necie |
Hmmmm... muszę w końcu przejrzeć te swoje zbiory i może coś jeszcze podeślę... nie obiecuję, ale chętnie się podzielę, myślę, że coś by "siadło"... - tylko że moja galeria jest tendencyjna You know what I mean...
Jak nie na teraz, to przyda się w przyszłości
Caitriona - Czw 26 Cze, 2008 20:43
| Deanariell napisał/a: | | You know what I mean... |
Ofkors!
Właśnie miałam napisać, ze wszelkiego rodzaju pytania, sugestie, wskazówki, krytyka, zachciewajki (szczególnie zdjęcia, dobrej jakości!) mile widziane - nie obiecuję że uda mi się je wszystkie zrealizować/wziąć pod uwagę ale będę się starała
Deanariell - Czw 26 Cze, 2008 21:22
Hmmmm... poszukuję usilnie fotek z następującej sesji zdjęciowej chłopaków:
http://www.otofotki.pl/im...2095419039j.jpg
http://www.otofotki.pl/im...1687404601j.jpg
Jestem pewna, że gdzieś widziałam ich więcej, ale nie pamiętam, a w zbiorach jakimś cudem nie mam
Po cichu marzy mi się taki podkoszulek: http://www.otofotki.pl/im...1550392032e.jpg
- uparta jestem, ale chciałabym podobny projekt - szkoda, że sama nie umiem póki co Bo niestety na tej stronce z gadżetami (- o której wspominałam kiedyś w wątku) akurat tego modelu w moim rozmiarze nie można już kupić... załamałam się...
praedzio - Czw 26 Cze, 2008 21:35
Tutaj masz te zdjęcia: http://jared-padalecki.ne...s.php?album=193
Deanariell - Czw 26 Cze, 2008 21:41
Oooo! Dzięki Zaraz uzupełnię zbiory Ale takiego ujęcia jak na tym T-shirt'cie to i tak nie ma Buuuu... pewnie będę musiała umyśleć sobie coś innego...
Caitriona - Czw 26 Cze, 2008 22:41 Temat postu: kubek SPN nr 2 Kolejna propozycja
Anonymous - Czw 26 Cze, 2008 22:41
ojej to chyba całą zastawę zrobimy, bo jak tu się zdecydować
Deanariell - Czw 26 Cze, 2008 23:00
| Caitriona napisał/a: | | Kolejna propozycja |
Oh! Nice! Very good!
| lady_kasiek napisał/a: | | ojej to chyba całą zastawę zrobimy, bo jak tu się zdecydować |
Hmmmm... To całkiem rozsądny pomysł Tylko musiałabym chyba sponsora jakiegoś poszukać - zbankrutuję...
Caitriona - Czw 26 Cze, 2008 23:36 Temat postu: kubek SPN nr 3 i nr 4 Dzisiaj hurtem lecę
Deanariell - Pią 27 Cze, 2008 00:10
| Caitriona napisał/a: | Dzisiaj hurtem lecę |
Ten drugi projekt...
Caitriona - Pią 27 Cze, 2008 11:02 Temat postu: kubek SPN nr 5 Sammy póki co poszedł w odstawkę
Anonymous - Pią 27 Cze, 2008 11:18
zastawa to świetny pomysł wiem wiem. ale pomysł o sponsorze jest jednak kkluczowy w tym temacie :|
Admete - Pią 27 Cze, 2008 11:34
caitri zrób mi taki z hot ale tea Bo ja kawy nie piję I ten pierwszy z Impalą bardzo mi się podoba. Riella masz z głowy prezent na moje urodziny - imieniny w lipcu
Muszę poszukać fotek. Caitri jak się tak rozkręciłaś ( a jeszcze Harry wróci ) to może zaprojektuj jakiś ładny z Bones?
Caitriona - Pią 27 Cze, 2008 12:54 Temat postu: kubek SPN nr 6 I ponownie Dean
Nad Bones chętnie pooracuję, ale za jakiś czas
Admete - Pią 27 Cze, 2008 13:18
Ten jest genialny!
Caitriona - Pią 27 Cze, 2008 14:07
Dziekuję!
Hot z herbatą:
Deanariell - Pią 27 Cze, 2008 14:09
| Caitriona napisał/a: | I ponownie Dean |
| Admete napisał/a: | | Ten jest genialny! |
Zgadza się to samo miałam rzec, ale musiałam nagle odejść od kompa i znów mnie uprzedziłaś Właśnie taki mrrroczny kubek mi się marzył z Deanem...
| Admete napisał/a: | | Riella masz z głowy prezent na moje urodziny - imieniny w lipcu |
To już wiem, który wzór wybierzesz W zasadzie, skoro jeden dostaniesz ode mnie, to spokojnie możesz sobie zrobić drugi "od siebie", a co? Będziesz miała jeden zapasowy dla mnie, jak przyjdę na herbatkę
Caitriona - Pią 27 Cze, 2008 14:15
Dzięki! Ogromnie się cieszę ze się podoba
Właśnie siedzę i się sama zastanawiam, który wybrać... Albo hot albo mroczny Dean...
|
|
|