To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Piotr Adamczyk

lizzzi - Wto 24 Cze, 2008 10:53
Temat postu: Piotr Adamczyk
Obejrzałam wczoraj "Nie kłam kochanie". Pomijając fabułę, lekko głupawą i naiwną, w dodatku mało śmieszną, rozczarował mnie też sam Adamczyk. Zawsze bardzo mi się podobał, a tu jakaś maniera podczas mówienia i naprawdę kiepska gra. Czyżby lekko "zszedł na psy"? :?
Trzykrotka - Wto 24 Cze, 2008 12:39

On po prostu za wszelka cenę chce wyjść z szufladki Chopin/papież. Jeśli będzie to robil w ten sposób, to współczuję widzom. Nie dość, że grał okropnie, to jeszcze wyglądał jakoś tak... nieswieżo i obleśnie.
Anonymous - Wto 24 Cze, 2008 12:48

Seriale w których grywał typu "Pensjonat pod różą" też mu na dobre nie wyjdą ;|
lizzzi - Wto 24 Cze, 2008 20:58

A może on po prostu jest naprawdę kiepskim aktorem, a to wcześniej to "fatamorgana". :zalamka: Choć niedawno na Polonii oglądałam film o nim. Same achy, ochy, zachwyty Adamczykiem, jego grą. Poczekam na kolejne jego role, może jest przereklamowany, :mysle: może to był
"wypadek przy pracy".

Nashira - Nie 04 Paź, 2009 23:36

mnie on nie przekonuje od początku. ani on w moim oku nie przystojny - co by czasem wybaczyć potknięcia ;-) , ani szczególnie pięknie nie gra :? wybaczyłam mu tylko podkład pod "Auta", bo tam mu to dobrze wyszło i ponieważ moje dziecko w Zygzaku rozkochane i musiąłm ten głos wrzucić w codzinną rutynę, to przestał mnie tak irytowac. ale na ekranie to juz mi nie pasuje i nic nie poradzę...
BeeMeR - Wto 06 Paź, 2009 15:13

W Zygzaku? :mysle:
Ja mam słabość do Złomka ;)

lizzzi - Śro 07 Paź, 2009 19:09

Ktoś oglądał tego "Naznaczonego". Jak tam wypada Adamczyk? :?
praedzio - Śro 07 Paź, 2009 19:18

Parę słów naskrobałam w wątku fantastycznym. ;)

http://forum.northandsout...p=231727#231727

Calipso - Śro 07 Paź, 2009 20:44

BeeMeR napisał/a:
W Zygzaku?

Zygzak McQuinn ;) A Złomka ten tego też uwielbiam :mrgreen:

praedzio - Śro 07 Paź, 2009 20:50

AAAAAA!!!! Calipso!!! Jaką masz fajną sygnę!!! :excited:
Calipso - Śro 07 Paź, 2009 21:11

A widzi :D Jak pogrzebałam w sieci,to znalazłam trochę skarbów :mrgreen: :mrgreen:
lizzzi - Czw 08 Paź, 2009 21:37

praedzio napisał/a:
Parę słów naskrobałam w wątku fantastycznym. ;)

http://forum.northandsout...p=231727#231727

O Matko! dobrze, że nie miałam ochoty tego oglądać.

Elizka20 - Śro 15 Wrz, 2010 18:19

Zawsze będzie mi się kojarzył z Janem Pawłem II,myślę że takiej wrażliwości nie można udawać,nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli,chociaż w ,,Nie kłam,kochanie" rzeczywiście się nie popisał
trifle - Czw 16 Wrz, 2010 16:32

Elizka20 napisał/a:
myślę że takiej wrażliwości nie można udawać

Można, można, od tego jest się aktorem ;)