To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Patrick Dempsey

winterm - Nie 17 Lut, 2008 21:56
Temat postu: Patrick Dempsey
Czy "Chirurdzy" to dopireo początek?
maniutka - Pon 18 Lut, 2008 18:45

na to wyglada. ale widzialam go rowniez w innym filmie (romantycznej komedii- a jakze) i bylo milo nie powiem :serduszkate:
teraz jak widzialam po reklamach gra tez w "zaczarowanej"
moze ktos sie podzieli wrazeniami i z filmu z i gry patrica :rumieniec:

Harry_the_Cat - Pon 18 Lut, 2008 21:05

:lol:

Gra niezle ;) Ale mam więcej sympatii do Jimmy'ego Marsdena w Zaczarowanej, więc chyba nie o taka opinię Wam chodzi ;)

winterm - Śro 19 Mar, 2008 01:35

Dempsey jest sexy! Nie wiem za bardzo na czym to polega, bo nos ma krzywy, wysoki nie jest, śpiewa jak potępieniec. Ale na "Zaczarowaną" iść należy!
maniutka - Śro 19 Mar, 2008 15:18

nie bylam na "zaczarowanej" ale w "chirurgach" jest bajeczny :serce:
Gosia - Śro 28 Maj, 2008 21:17

Trzeba przyznac, ze jest niezly. W kazdym razie cos w sobie ma ... :lol: ;)
Admete - Śro 28 Maj, 2008 22:12

To ja sobie Zaczarowaną w koncu obejrzę ;-)
Gosia - Śro 28 Maj, 2008 22:13

Ja tez ;)
winterm - Czw 29 Maj, 2008 01:15

Koniecznie! Mam cichą nadzieję, że cos kliknie wreszcie w jego karierze i zaczna go obsadzać w fajnych filmach, bo i aktor z niego niezły...
Caitriona - Czw 29 Maj, 2008 13:16

Admete napisał/a:
To ja sobie Zaczarowaną w koncu obejrzę

Bardzo polecam - cudownie sympatyczny film, z bardzo fajnymi piosenkami (moja ulubiona: http://www.youtube.com/wa...feature=related ) . A pan Dempsey jest niczego sobie ;)

Harry_the_Cat - Czw 29 Maj, 2008 20:10

A ja wole Jamesa M ;)
maniutka - Czw 29 Maj, 2008 21:37

A ja właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek 4 sezonu no i nadal moge powiedzieć że kocham ten serial a Patric jest BOSKI jak i również James, ale on jest BOSKI w inny sposób :serduszkate:
winterm - Sob 31 Maj, 2008 22:28

Poszłam dzis do kina a tam w wejściu wita mnie ogromny plakat z uroczym Dempsey'em. Nowy film "Moja dziewczyna wychodzi za mąż" ( Made of Honor) - dziwne tłumaczenie, jak zwykle. Ale to jakieś odgrzewane flaki! Poczytajcie same:
"Życie Toma (Patrick Dempsey) to sielanka: jest seksowny, odniósł sukces, ma szczęście do kobiet i wie, że w każdej sytuacji może polegać na Hannah (Michelle Monaghan) – swojej najlepszej przyjaciółce i jedynej stałej rzeczy w jego życiu. Układ jest idealny do chwili, kiedy Hannah wyjeżdża do Szkocji w sześciotygodniową podróż służbową, a Tom nagle zaczyna zdawać sobie sprawę z tego, jak puste jest bez niej jego życie. To właśnie wtedy podejmuje ważną decyzję - kiedy Hannah wróci, poprosi ją o rękę – i dostaje obuchem w głowę. Dowiaduje się bowiem, że dziewczyna zaręczyła się z przystojnym i bogatym Szkotem i planuje przeprowadzić się za granicę. Kiedy Hannah prosi Toma, żeby został jej honorowym drużbą, ten niechętnie się zgadza... tylko po to, jednak, aby starać się o jej względy i odwieść ją od zamążpójścia, zanim będzie za późno." - to z FimWebu.
Czemu ten facet tak słabo się stara!!!

Gunia - Sob 31 Maj, 2008 22:31

winterm napisał/a:
Poszłam dzis do kina a tam w wejściu wita mnie ogromny plakat z uroczym Dempsey'em. Nowy film "Moja dziewczyna wychodzi za mąż" ( Made of Honor) - dziwne tłumaczenie, jak zwykle.

Może to sequel "Mój chłopak się żeni"? :mrgreen:

winterm - Nie 01 Cze, 2008 00:42

Riposta
Czy już niczego nowego nie mogą wymyślić? I po co Dempsey sie w to wepchał? Ech...

asiek - Wto 08 Lip, 2008 11:30

Taraammmmm..."o pięknym pocałunku śnię"....
Nie śmiać się proszę :wink: , tylko biegusiem wypożyczyć film "Zaczarowna". :-D
Nie będę wchodzić w szczegóły, bo o "Zaczarowanej" była już mowa w tym wątku, ale powiem jedno film jest UROCZY ! :serce:
...A Patric Dempsey w tym wdzianku jest zabójczy. :-P

Caitriona - Wto 08 Lip, 2008 12:06

Bardzo, ale to bardzo lubię ten film! :D :D Ma świetne piosenki i rewelacyjną Susan Sarandon ;)
Gosia - Wto 08 Lip, 2008 12:52

Tylko lektor jest be! :? odbiera cala przyjemnosc ogladania i sluchania Patrysia ... :serduszkate:
Caitriona - Wto 08 Lip, 2008 20:53

Bo się ogląda bez lektora! :D :D :mrgreen:
maniutka - Wto 08 Lip, 2008 22:23

Tylko zrobiłyście mi smaku na ten film :slina:
Może któraś z Dam ma go i chcetnie sie nim podzieli :-P :kwiatek:

asiek - Wto 08 Lip, 2008 22:38

Ja niestety nie pomogę, bo film miałam z wypożyczalni. :-)
Dodam tylko, że na płytce było sporo dodatków.

Gosia - Wto 08 Lip, 2008 22:39

maniutka - ładny avatar ;)
Ja wlasnie: Fajny film dzisiaj widzialam - trzy pierwsze odcinki Greys Anatomy - sezon 1 ... ponownie, tym razem w towarzystwie famillii (juz ich wciągnęło) :mrgreen:

Gosia - Wto 08 Lip, 2008 23:21

to straszne ! McDreamy moze mowic tylko glosem Dempseya i to TAKIM glosem :serduszkate:
Gosia - Wto 08 Lip, 2008 23:27

Jak to po co? Przeciez mozna sobie dodatkowo przy tym popatrzec :mrgreen:
To ciekawe bo Rys i Patrick maja zupelnie inne glosy, a mimo to oba mi sie podobaja, kazdy w swoim rodzaju :serduszkate: Rysia jest gleboki i pewny, przyprawia o drżenie; Patricka - cichszy, delikatny, ale zniewalajacy, wywolujacy klucie w sercu .... Oba sa seksowne :serduszkate:
Co ja w ogole tu gadam? chyba padlo mi na glowe :roll:

Harry_the_Cat - Wto 08 Lip, 2008 23:29

Chyba Ci padło ;) :lol: