Filmy - Ocean's Thirteen
Escape - Nie 10 Cze, 2007 14:17 Temat postu: Ocean's Thirteen W piątek była premiera, był już ktoś na tym może?
Ja byłam, wrażenia po obejrzeniu jak najbardziej pozytywne, chociaż muszę z przykrością przyznać że dwóch poprzednich części nie miałam okazji obejrzeć.
http://oceans.13.filmweb.pl/
Kaziuta - Nie 10 Cze, 2007 19:13
Nie widziałam jeszcze, ale wybiorę sie chętnie.
Dla Georżika to ja jestem w stanie najgorsze katusze w kinie przeżyć.
Co do poprzednich części. Moim zdaniem pierwsza była zdecydowanie lepsza, chociaż Georżik w obu pieknościowy.
Caitriona - Nie 10 Cze, 2007 19:48
Pierwsza też moim zdaniem była lepsza, w drugiej za to Clooney miał kilka niezłych humorystycznych wejść :grin:
Na trzecią się na 100% wybiorę
miłosz - Pon 11 Cze, 2007 08:18
mnie podobała sie pierwwsza druga nie - bo wyraznie aktorzy i reżyser tak dobrze się bawili, że zapomnieli o widzach ale na trzecia siem wybiorę, bo może rozumu nabrali a do tego kręci mnie Al......
Alison - Nie 22 Lip, 2007 14:53
Al w tym filmie juz mocno posunięty w latach Ale reszta chłopakow w świetnej formie. W ogóle to taki film o chłopakach robiony przez chłopaków. Oni pokazani jako uroczy, fajni, do rany przyłóż, a jedyna kobita w tym filmie jest okropna, bezduszna, starawa i obleśna. Zdziwił mnie tylko Vincent Cassel w takim marnym epizodzie, przeciez to taki dobry aktor, czemu się zgodził?
Rozbawiła mnie scena jak George i Brad wzruszają się do łez na programie Oprah Winfrey o sierotkach. W ogóle fajny kawałek ciacha z tego filmu, na osłodę jakiegoś popołudnia.
|
|
|