To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Gerard upiór

miłosz - Nie 21 Maj, 2006 20:41
Temat postu: Gerard upiór
A założę se wątek - :)

"Beowulf & Grendel" - wydano na płytach i ponoć do wypożyczenia w sieci Beverly Hills ;)

Zacytuję recenzję, którą znalazłam:
"Jedno powiem film jest magiczny, pełen pieknych plenerów i bardzo osadzony w tradycji eposu o Beowulfie. Nie jest to film łatwy w odbiorze ale ja zakochałam się w nim i juz wiem że musze go obejrzec ponownie aby jeszcze więcej zobaczyć.Jest tez kilka komicznych wymian zdań pomiedzy krewkimi Duńczykami - fajnie.
W sumie bardzo polecam aczkolwiek nie jest to na pewno film w stylu hollywoodu. Jest tam mowa o takich niezmiennych i istotnych wartościach dla każdego człowieka jak honor, solidarność czy szacunek dla innych. Jest to też film o tolerancji ale i o nienawiści i zemście.
Zachęcam do obejrzenia."

miłosz - Nie 21 Maj, 2006 20:43

a to zdjęcie dla Ain - bo ona lubi kapturki :)

Caitriona - Nie 21 Maj, 2006 20:48

O miłosz - brakował mi tego temetu ;)

migotka - Nie 21 Maj, 2006 20:59

;)
Caitriona - Pon 22 Maj, 2006 01:13

Monika - Pon 22 Maj, 2006 01:21

Ten pan też dziękuje za temacik :wink:

I dodaje "Tak trzymać" :D

Anonymous - Pon 22 Maj, 2006 21:52

Ciekawa bylam ktora sobie wreszcie przypomni i jedynym przystojnym facecie :D
kami - Pon 22 Maj, 2006 22:06

To jest fakt niezaprzeczalny - Gerard jest jednym z najprzystojniejszych facetów (nie tylko aktorów) na całym globie :)
Anonymous - Wto 23 Maj, 2006 00:36

Ryśku Ryśku odpadają kapcie w przedbiegach :twisted:
Caitriona - Wto 23 Maj, 2006 00:54

AineNiRigani napisał/a:

Aine... Jedyny? Tego bym nie powiedziała ;) Jest na co popatrzec, nie powiem, ale żeby od razu jedyny?

Anonymous - Wto 23 Maj, 2006 11:47

Mnie też bardzo brakowała tego tematu na forum.
To ja dodam może ten klip - ten śmieszny, ktoś go podał w tamtym forum.
Jest dobry na dzień dobry i zły humor :wink:

youtube.com/w/Numa-Test-%...rch=Numa%20test

Anonymous - Wto 23 Maj, 2006 11:50

A tutaj można zobaczyć Gerarda rozmawiającego w studio telewizyjnym.

http://youtube.com/watch?...w&search=butler

Kaziuta - Wto 23 Maj, 2006 12:08

AineNiRigani napisał/a:

Droga Aine, nie to ładne co ładne, tylko to co się komu podoba.

miłosz - Wto 23 Maj, 2006 17:18

Proszę jaki Upiór wszechstronny ;)

Anonymous - Wto 23 Maj, 2006 21:01

Caitriona napisał/a:
Aine... Jedyny? Tego bym nie powiedziała ;) Jest na co popatrzec, nie powiem, ale żeby od razu jedyny?

No fakt, jest tez Johny. No i Lovelas (chociaz on raczej pod inny kaliber podchodzi :D ) A tak poza tym, to kto niby? Ryśku Ryśku? Wiecie, ze mnie nie kreci. O Colinie i tak juz zapomniałyście, wiec pewnie przestał się liczyć.

Caitriona - Śro 24 Maj, 2006 00:52

AineNiRigani napisał/a:
Caitriona napisał/a:

No fakt, jest tez Johny. No i Lovelas (chociaz on raczej pod inny kaliber podchodzi :D ) A tak poza tym, to kto niby? Ryśku Ryśku? Wiecie, ze mnie nie kreci. O Colinie i tak juz zapomniałyście, wiec pewnie przestał się liczyć.

O Colinie?! NIGDY!!
Ale sama widzisz Aine, ze kilku niezłych jeszcze po tej ziemi chadza ;) Np. właśnie Johnny...

Aragonte - Śro 24 Maj, 2006 10:49

Czy ktoś może widział już "Beowulfa"?
miłosz - Wto 30 Maj, 2006 10:16

Zaniedbalam upiora ;)

polecam nowy "film" - jest artykulik o polskim forum GB ;)
"Beowulfa" ogladnę za moment (podobno jest tylko w wersji z lektorem i to kiepskim)

Gerry teraz poza kręceniem z Piercem ;) kręcić będzie film "Teresa Raqin" wedle Zoli

"Teresa Raquin i jej kochanek Laurent są sobą opętani. Niezwykła namiętność wiedzie ich aż do zbrodni... Świadomość popełnionego czynu zaczyna obracać się przeciwko nim. Obserwowani przez sparaliżowaną teściową Teresy, brną coraz bardziej w sytuację bez wyjścia, aż wreszcie, niezależnie, postanawiają się zabić. Wybierają ten sam moment. Bez słowa wypijają truciznę i umierają w męczarniach - ofiary swego przeznaczenia i swojej namiętności"
Kiedyś był brytyjski serial (dwu, trzy odcinkowy?) który reżyserował gość , który wrezyserował też "D&U" z Collinem ;)

No i kolejny film kostiumowy(z tym, że za Zolą to ja akurat tak średnio)

kami - Sob 03 Cze, 2006 21:09

A tu link z Youtube bohaterem którego jest oczywiście Gerard (niektóre fotki są takie,ze ech... :oops: ), ale też na kilku obrazkach jest Colin, Ewan. Z dedykacją dla Aine, Milosza i Gitki.

http://www.youtube.com/wa...h=colin%20firth

Gitka - Nie 04 Cze, 2006 12:03

Ajajaj Kami, dopiero teraz tu zajrzałam, a taka niespodzianka na mnie czekała:grin:
Wielkie podziękowanie za dedykację.
Dziekuję :banan:

miłosz - Pon 05 Cze, 2006 08:53

kami napisał/a:
A tu link z Youtube bohaterem którego jest oczywiście Gerard (niektóre fotki są takie,ze ech... :oops: ), ale też na kilku obrazkach jest Colin, Ewan. Z dedykacją dla Aine, Milosza i Gitki.

http://www.youtube.com/wa...h=colin%20firth

No ładne cacko ;)

"Beoulfa" mam przegranego - obejrze go dzis wieczorem to wam powiem ;)

Aragonte - Pon 05 Cze, 2006 15:42

Powiedz koniecznie :grin:
Jesli okaże się fajny, to zacznę na niego polować.

miłosz - Pon 05 Cze, 2006 15:55

Aragonte napisał/a:

mogę ci przegrac ;)

gohha2@gazeta.pl

Ale szczerze Wam powiem, żem spodziewała sie czegoś lepszego :)
Zdjęcia są lepsze - Ain chyba będzie troche rozczarowana ;) Muzyka gdzieś ginie ;) Alem to na razie tak tylko przerzuciła jak siędę i obejrzę - w każda bądz razie pierwsze wrażenie mam nie najlepsze ;)

Aragonte - Pon 05 Cze, 2006 21:45

miłosz napisał/a:
Aragonte napisał/a:

mogę ci przegrac ;)

gohha2@gazeta.pl

Kcem, kcem :mrgreen:

Wyślę maila :grin:

Nawet jeśli film jest taki se, to przynajmniej popatrzę sobie na niezłego pana w kolczudze :cool:

miłosz - Śro 07 Cze, 2006 20:24

Upiór tańczący

z tym, że upiora wolę w wydaniu kostiumowym ;)