Aktorzy - Gerard upiór
miłosz - Nie 21 Maj, 2006 20:41 Temat postu: Gerard upiór A założę se wątek -
"Beowulf & Grendel" - wydano na płytach i ponoć do wypożyczenia w sieci Beverly Hills
Zacytuję recenzję, którą znalazłam:
"Jedno powiem film jest magiczny, pełen pieknych plenerów i bardzo osadzony w tradycji eposu o Beowulfie. Nie jest to film łatwy w odbiorze ale ja zakochałam się w nim i juz wiem że musze go obejrzec ponownie aby jeszcze więcej zobaczyć.Jest tez kilka komicznych wymian zdań pomiedzy krewkimi Duńczykami - fajnie.
W sumie bardzo polecam aczkolwiek nie jest to na pewno film w stylu hollywoodu. Jest tam mowa o takich niezmiennych i istotnych wartościach dla każdego człowieka jak honor, solidarność czy szacunek dla innych. Jest to też film o tolerancji ale i o nienawiści i zemście.
Zachęcam do obejrzenia."
miłosz - Nie 21 Maj, 2006 20:43
a to zdjęcie dla Ain - bo ona lubi kapturki
Caitriona - Nie 21 Maj, 2006 20:48
O miłosz - brakował mi tego temetu
migotka - Nie 21 Maj, 2006 20:59
Caitriona - Pon 22 Maj, 2006 01:13
Monika - Pon 22 Maj, 2006 01:21
Ten pan też dziękuje za temacik
I dodaje "Tak trzymać"
Anonymous - Pon 22 Maj, 2006 21:52
Ciekawa bylam ktora sobie wreszcie przypomni i jedynym przystojnym facecie
kami - Pon 22 Maj, 2006 22:06
To jest fakt niezaprzeczalny - Gerard jest jednym z najprzystojniejszych facetów (nie tylko aktorów) na całym globie
Anonymous - Wto 23 Maj, 2006 00:36
Ryśku Ryśku odpadają kapcie w przedbiegach
Caitriona - Wto 23 Maj, 2006 00:54
| AineNiRigani napisał/a: | Ciekawa bylam ktora sobie wreszcie przypomni i jedynym przystojnym facecie |
Aine... Jedyny? Tego bym nie powiedziała Jest na co popatrzec, nie powiem, ale żeby od razu jedyny?
Anonymous - Wto 23 Maj, 2006 11:47
Mnie też bardzo brakowała tego tematu na forum.
To ja dodam może ten klip - ten śmieszny, ktoś go podał w tamtym forum.
Jest dobry na dzień dobry i zły humor
youtube.com/w/Numa-Test-%...rch=Numa%20test
Anonymous - Wto 23 Maj, 2006 11:50
A tutaj można zobaczyć Gerarda rozmawiającego w studio telewizyjnym.
http://youtube.com/watch?...w&search=butler
Kaziuta - Wto 23 Maj, 2006 12:08
| AineNiRigani napisał/a: | Ciekawa bylam ktora sobie wreszcie przypomni i jedynym przystojnym facecie |
Droga Aine, nie to ładne co ładne, tylko to co się komu podoba.
miłosz - Wto 23 Maj, 2006 17:18
Proszę jaki Upiór wszechstronny
Anonymous - Wto 23 Maj, 2006 21:01
| Caitriona napisał/a: | Aine... Jedyny? Tego bym nie powiedziała Jest na co popatrzec, nie powiem, ale żeby od razu jedyny? |
No fakt, jest tez Johny. No i Lovelas (chociaz on raczej pod inny kaliber podchodzi ) A tak poza tym, to kto niby? Ryśku Ryśku? Wiecie, ze mnie nie kreci. O Colinie i tak juz zapomniałyście, wiec pewnie przestał się liczyć.
Caitriona - Śro 24 Maj, 2006 00:52
| AineNiRigani napisał/a: | | Caitriona napisał/a: | Aine... Jedyny? Tego bym nie powiedziała Jest na co popatrzec, nie powiem, ale żeby od razu jedyny? |
No fakt, jest tez Johny. No i Lovelas (chociaz on raczej pod inny kaliber podchodzi ) A tak poza tym, to kto niby? Ryśku Ryśku? Wiecie, ze mnie nie kreci. O Colinie i tak juz zapomniałyście, wiec pewnie przestał się liczyć. |
O Colinie?! NIGDY!!
Ale sama widzisz Aine, ze kilku niezłych jeszcze po tej ziemi chadza Np. właśnie Johnny...
Aragonte - Śro 24 Maj, 2006 10:49
Czy ktoś może widział już "Beowulfa"?
miłosz - Wto 30 Maj, 2006 10:16
Zaniedbalam upiora
polecam nowy "film" - jest artykulik o polskim forum GB
"Beowulfa" ogladnę za moment (podobno jest tylko w wersji z lektorem i to kiepskim)
Gerry teraz poza kręceniem z Piercem kręcić będzie film "Teresa Raqin" wedle Zoli
"Teresa Raquin i jej kochanek Laurent są sobą opętani. Niezwykła namiętność wiedzie ich aż do zbrodni... Świadomość popełnionego czynu zaczyna obracać się przeciwko nim. Obserwowani przez sparaliżowaną teściową Teresy, brną coraz bardziej w sytuację bez wyjścia, aż wreszcie, niezależnie, postanawiają się zabić. Wybierają ten sam moment. Bez słowa wypijają truciznę i umierają w męczarniach - ofiary swego przeznaczenia i swojej namiętności"
Kiedyś był brytyjski serial (dwu, trzy odcinkowy?) który reżyserował gość , który wrezyserował też "D&U" z Collinem
No i kolejny film kostiumowy(z tym, że za Zolą to ja akurat tak średnio)
kami - Sob 03 Cze, 2006 21:09
A tu link z Youtube bohaterem którego jest oczywiście Gerard (niektóre fotki są takie,ze ech... :oops: ), ale też na kilku obrazkach jest Colin, Ewan. Z dedykacją dla Aine, Milosza i Gitki.
http://www.youtube.com/wa...h=colin%20firth
Gitka - Nie 04 Cze, 2006 12:03
Ajajaj Kami, dopiero teraz tu zajrzałam, a taka niespodzianka na mnie czekała:grin:
Wielkie podziękowanie za dedykację.
Dziekuję
miłosz - Pon 05 Cze, 2006 08:53
| kami napisał/a: | A tu link z Youtube bohaterem którego jest oczywiście Gerard (niektóre fotki są takie,ze ech... :oops: ), ale też na kilku obrazkach jest Colin, Ewan. Z dedykacją dla Aine, Milosza i Gitki.
http://www.youtube.com/wa...h=colin%20firth |
No ładne cacko
"Beoulfa" mam przegranego - obejrze go dzis wieczorem to wam powiem
Aragonte - Pon 05 Cze, 2006 15:42
Powiedz koniecznie :grin:
Jesli okaże się fajny, to zacznę na niego polować.
miłosz - Pon 05 Cze, 2006 15:55
| Aragonte napisał/a: | Powiedz koniecznie :grin:
Jesli okaże się fajny, to zacznę na niego polować. |
mogę ci przegrac
gohha2@gazeta.pl
Ale szczerze Wam powiem, żem spodziewała sie czegoś lepszego
Zdjęcia są lepsze - Ain chyba będzie troche rozczarowana Muzyka gdzieś ginie Alem to na razie tak tylko przerzuciła jak siędę i obejrzę - w każda bądz razie pierwsze wrażenie mam nie najlepsze
Aragonte - Pon 05 Cze, 2006 21:45
| miłosz napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Powiedz koniecznie :grin:
Jesli okaże się fajny, to zacznę na niego polować. |
mogę ci przegrac
gohha2@gazeta.pl |
Kcem, kcem
Wyślę maila :grin:
Nawet jeśli film jest taki se, to przynajmniej popatrzę sobie na niezłego pana w kolczudze
miłosz - Śro 07 Cze, 2006 20:24
Upiór tańczący
z tym, że upiora wolę w wydaniu kostiumowym
|
|
|